New Balance 1300, een klassieker.

geplaatst in: Blog | 0

Een van de bekendste modellen sneakers van New Balance is misschien wel het klassieke 1300 model. Deze zeer slicke schoen staat bekend om zijn extreem prettige draagcomfort en stijlvolle looks. En we kunnen je verzekeren, die verhalen kloppen als een bus.

Het 1300 model van New Balance ziet er op het eerste oog redelijk degelijk uit. Niet te veel poespas, gewoon een mooie schoen die lekker loopt. Het model komt echter wel in vele verschillende en uiteenlopende kleurstellingen. Sommige van deze kleuren zijn zeer opvallend, waardoor de 1300 gelijk alle aandacht op zich weet te vestigen.

De 1300 die het meeste voorkomt bestaat uit vierkleuren, namelijk grijs, blauw, wit en rood. Vrij veilige kleuren, maar het resultaat mag er zijn. Een zeer toffe sneaker wat ons betreft. Het mooie aan deze sneaker is dat je ‘m praktisch overal mee kunt combineren. Het beste staat deze New Balance sneaker echter onder een paar lichte jeans.

New Balance 1300
New Balance 1300 Grey Blue Red

De 1300 serie sneakers van New Balance worden in tegenstelling tot veel andere modellen niet in het Verenigd Koninkrijk vervaardigd. Deze klassieker wordt nergens minder dan in de Verenigde Staten zelf geproduceerd. Zo ben je absoluut verzekerd van de beste productie.

Persoonlijk gaat onze voorkeur uit naar het meest opvallende model uit de serie. Dit is de New Balance 1300 in de kleurvariant Burnt Orange. Dit is een lekker frisse en opvallende schoen die net een beetje anders is. Het is ook zeker wel een gedurfde schoen, maar daar houden wij wel van. Kun jij deze controversiële kleuren handelen, of niet?

 

New Balance 1300
New Balance 1300 Burnt Orange

Dus, ben je op zoek naar een sneaker die er strak uitziet, vervaardigd is van de beste materialen en bovenal goddelijk loopt? Dan is de New Balance 1300 de perfecte schoen voor jou. Kijk snel in de shop en zoek er één in jouw favoriete kleuren.